chyba muszę być o czymś skoro za dnia czuję lizanie pięt i odgłos
powietrznych syren płynących z metalowych kogutów
chyba muszę być o czymś skoro za dnia potrafisz mnie z pamięci
wyrecytować od stóp do głów bez przerwy na wdechu
chyba muszę być o czymś skoro tak chętnie sięgasz do robienia
co wyrasta najlepiej ułomną łodygą gdy jest już w porę
chyba muszę być o czymś skoro przypadłem do gustu wybrednego
skazującym palcem
Dodane przez Dawid Drapisz
dnia 21.08.2022 19:21 ˇ
6 Komentarzy ·
324 Czytań ·
|