gdy mnie zaszczepią na COVID
i będę miał czipa w brzuchu,
powiedzcie - na chuj Gatesowi
śledzić jak ja staruchów?
czy jemu jakoś koniecznie
potrzebne czy ma w tym geszeft,
by śledzić mnie niebezpiecznie
i znać mój ten, no... GPS?
czy ja jestem James Bond czy Nick Nolte?
czy jakiś tam inny Banderas,
żeby mnie w brzuchu zaszczepiać
jakiegoś cholera Portera?
nic nie rozumiem poczekam
sąsiada mam. mądry jak Sasin.
i nosi folię na głowie,
na pewno mi wytłumaczy,
kto podpierdolił mózg
i jakieś tam szare neurony
połowie narodu polskiego
i kto tu jest...
nawalony
Autor PIOTR ZALESKI
Dodane przez Milianna
dnia 09.06.2021 23:04 ˇ
4 Komentarzy ·
318 Czytań ·
|