Gdy trzymam cię za rękę
czujesz jakie to piękne?
Nie odrzucaj nigdy mnie,
bardzo proszę cię.
Czy nie czujesz tego ciepła,
tylko ciągły chłód?
Niech przyjaźń będzie piękna,
nie odrzucaj jej znów.
Gdy powiesz, że nie możesz,
że nie czujesz tego ciepła
sam odejdę swoją drogą.
By ta droga nie uciekła
przed tobą...zostań sobą,
a ja zostanę z tobą.
Czy mi nie uciekniesz???
powiedz ,powiedz to dziś,
którą drogą mogę znowu do ciebie przyjść?
Dodane przez kusyl
dnia 28.09.2020 06:51 ˇ
2 Komentarzy ·
202 Czytań ·
|