Nie pofrunę jak ten ptak,
który szybuje po twoim niebie.
Nie powiem tobie tak,
że bardzo kocham ciebie.
Moje myśli są gdzie indziej,
nie pozostają dziś przy tobie.
Ja pójdę swoją drogą
i niczego tobie nie powiem.
Nie powiem tobie tego
co chciałabyś teraz usłyszeć.
Wiem,że zakłóciłaś dzisaj
serca mojego błogą ciszę..
Tą ciszę,którą dał dobry Bóg
chciałbym zachować aż po kres.
Idż sobie drogą sama już,
ja też odejdę hen i gdzieś.
Dodane przez kusyl
dnia 23.11.2018 07:35 ˇ
7 Komentarzy ·
636 Czytań ·
|