WYBORCY !!!
że trzeba a i owszem czemu nie dlaczego
warto, się zmienić może
morze możliwości manewrowania,
z przecinkami - ocean
a że obowiązek, potrzeba i odpowiedzialność
warto nie być z gawiedzi
zasługujesz na więcej
może nic to wielkiego
że morze zmieni się w wartę
może CIĘ przekonam
w końcu mam ładny wyraz twarzy i chcę
dla Ciebie dobrze
czy ty tego nie widzisz ?
Ty łajzo i chamie
zagłosuj proszę...
bez Ciebie
mnie tu nie ma
(ja?, a skąd...)
...
morze, co to jest morze...
(,)
szkoda że nie mamy bułki dla tych ptaków
Dodane przez hrStrus
dnia 29.10.2018 02:35 ˇ
3 Komentarzy ·
488 Czytań ·
|