nie gniewaj się
ale ja nie wiem o czym to jest
nic nie wiem
pamiętaj że cię lubię
gdybym gdzieś przepadła
nie krzycz że gadam bzdury
przepada się nagle niespodziewanie
no cicho cicho już
biorę w garść
już garście zaciskam
na sobie
ten wewnętrzny niepokój
nie daje czasem oddychać
nie wiem czy rozumiesz
świat jest przepiękny - strasznie brzydki
jest taki ciepły - taki lodowaty
czerń jest tak czarna że nie sposób jej nazwać
a biel tak jaskrawa że nie potrafię zamknąć oczu
nic nie piłam jestem zdrowa na umyśle
nie przerażaj się
że z wiekiem to nie przechodzi
idź
idź i pamiętaj
o tych najgorszych
niezrozumiałych wierszach
Dodane przez Milianna
dnia 02.09.2018 14:43 ˇ
6 Komentarzy ·
725 Czytań ·
|