Co gdybym wam powiedział że miłości nie ma
i wystają z nas zasupłane nitki
ktoś podejdzie rozplącze albo się zapląta
a codzienność to taka pasmanteria
upiększa albo wykańcza
(dobry materiał przymierzę zobaczę)
trochę jak rękawiczki i
i każdy pcha te łapy
i trochę wstyd ale one szukają
żeby poczuć że mają coś w sobie
że nie są takie puste jak im się wydaje
są też dresy
ale zawsze mam jakiś problem
żeby założyć chociaż
że pełnią jakąś funkcję
mówi się że po domu są wygodne
ale tak po mieście?
uciekamy od nich wzrokiem
A nawet gdyby miłość
to niepowtarzalna
miłość byłaby dżinsowa
Dodane przez bartoszgomola
dnia 27.03.2018 12:04 ˇ
7 Komentarzy ·
916 Czytań ·
|