czy opowiesz mi
jak odnaleźć cię w niebie
czy rozpoznasz mnie
gdybym pytał o ciebie
staram się
dzielnie trwać
przecież wiem że nie ma mnie jeszcze w niebie
czy wygodnie śpisz
skoro jesteś już w niebie
czy obudzisz się
żeby słyszeć mnie lepiej
zaśpiewam ci
moją pieśń
bo przecież wiem że czekasz mnie ciągle w niebie
czy obejmiesz mnie
gdy zobaczę cię w niebie
nie potrzeba słów
gdy przytulę do siebie
odejdzie mrok
nastanie świt
i uwierz mi nie będzie więcej łez już w niebie
(* Ericowi C. za "Tears in heaven" - po śmierci małego synka)
Dodane przez mastermood
dnia 07.03.2018 13:15 ˇ
6 Komentarzy ·
650 Czytań ·
|