Przestrzeń między tym
co chce
a stać się musi
gdy wiesz i znasz lepiej
policzek podniesiony do góry
i zapach jej skóry
proste i smaczne
jak powinno
ale nie
bo coś ciągnie nie w tę
czy to i tamto wie
czy oni znają
nie
lecz chce
i musi
gdy nie ty ty
i śmierć i stań
zatrzymać by być
nie to tu
stój
i śmierć
siła i styl
proszę proszę był
ścina i zgina
dobra machina
a ty wciąż niewidom
grą i grom
czarne serce człowieka
uśmiech na nie czeka
cycki cipka stopy
lubisz ludzi roboty
w takt i w tętent wzroku
dotyk błaga kroku
w mroku
w mroku
Dodane przez hambet
dnia 03.08.2017 21:26 ˇ
4 Komentarzy ·
758 Czytań ·
|