mówiliśmy wieczorem o powrotach
i właściwie temat zanikał
bardzo trudno się porozumieć
punktów zbieżnych brakuje dotykom
czy pamiętasz
weszłam w swoją dobrą stronę
nauczyłam się mówić - sens znalazłam
dziś zgubiłam
wiem
przestałeś czuwać
we mnie wierzyć
a myślałam ten ma w sobie miłość
pewnie byłam czymś nieistotnym
nawet nie tą cieniutką kreską
zbawiasz świat pod innym adresem
dość masz szeptów z bezbronnie śmieszną
krzyczę milcząc
czekam za drzwiami
nie chcę żebyś stracił niebieskość
/wrzesień 2015/
Dodane przez Milianna
dnia 14.05.2017 14:21 ˇ
12 Komentarzy ·
806 Czytań ·
|