coś iskrzy w twoim sercu
zamyka oczy błękitu
nastraja na kontakt
we dwoje
nie ważne że nie masz domu
on zawsze będzie w twoim sercu
zakopany pod gruzami wiary
porosły pnączami nadziei
zastygły w czasie i przestrzeni
powoli zmierzasz do gwiazd
z tremą na twarzy
ostygłym kamieniem węgielnym
stajesz się częścią nas wszystkich
porosłą mchem skałą wskazującą północ
udzielasz ostatniej rady
namaszczasz nas miłością
jesteś wszystkim
tym czego
nam brak
Dodane przez Black Baron
dnia 06.05.2017 18:43 ˇ
7 Komentarzy ·
671 Czytań ·
|