schodzi o poranku
powietrze z materaca
ja dziękuję za wschody i zachody
dziękuję za obraźliwe filmy o miłości
ale pani stara ma mdłości
wielopoziomowe
ile jeszcze pożyję?
a jest się krótko i cieniutko
to wiem za chwilę gołąb pod kołem tylko dzwięk
zdechłego ptaka
a jeszcze wczoraj piękny
niestety dzisiaj pokraka
podskakuję
może zobaczę wszech i ponad cząstkę świata
co tam? nic tam
to samo co rano
powietrze schodzi z materaca
Dodane przez on-the-hill
dnia 15.03.2016 23:45 ˇ
6 Komentarzy ·
628 Czytań ·
|