schizofrenia to chora faza która wbija się do mózgu
jak sanatorium pod klepsydrą bruno schulza
chcesz schować się przed czarnym wilkiem
który wpatruje się w twoje oczy na cytadeli o 19.00
jestem obok niewidzialny z empetrójką w kieszeni
a przeciągi skradają się po twoich kościach
napędza mnie wycie psów o zachodzie słońca
w parkach na przedmieściach i w centrum miast(A)
szatan zabija cię warczącym mikroprocesorem
czarną kostką schizofrenii zainstalowaną jak trojan
Dodane przez xyz_1
dnia 27.12.2015 16:20 ˇ
8 Komentarzy ·
520 Czytań ·
|