joanna d'arc to rewolucyjne hasło
zamknięte w kaburze
które spłonęło na stosie
za wasze brudne pieniądze
za wystrzał z karabinu
w powietrze nad waszymi głowami
nie jesteśmy krucjatą
jesteśmy bezkrwawą rewolucją
sign of primary commune
pod nakrętkami które odkręcacie
i narkotyzujecie się kwasem
konserwantami w hamburgerach
w państwie bez nazwy
które wysysa energię z przenośni
nie jesteśmy pustą mową
tworzoną przez wasze korporacje
666 to kaliber naszej spluwy
przykładacie broń sobie do skroni
modlicie się w święta kościelne
za system kapitalistyczny
w waszych mózgach płonące stosy
w ogniu greckie barykady
hasła antykapitalistycznej rewolucji
Dodane przez xyz_1
dnia 04.11.2015 19:48 ˇ
9 Komentarzy ·
633 Czytań ·
|