Jak można było się tak zapuścić?
Rzymskie termy, eteryczne olejki
i mleczne kąpiele - tak niedawno.
A ty pakujesz się do metra w i tak
przyciasnym tiszercie xxl. XXI w.:
jak można było się tak zapuścić-
zajmując pierwsze miejsce w jedzeniu
na czas. Przecież jeszcze tak niedawno
te wszystkie łaźnie miały branie.
"Dezodorant" - według ciebie -
to imię jednego z biesiadników
Olimpu. W metrze zająłeś pierwsze
miejsce, twój smród zajął się resztą.
Dodane przez Franko
dnia 20.07.2007 18:27 ˇ
18 Komentarzy ·
1329 Czytań ·
|