i zstąpią z nieba szablozębe tygrysy
a świecił im będzie księżyc w pełni łysy
z chmury spadną gadzie stwory ogniem plując
wszystkie wody ukropem się zagotują
burze sztormy tornada czarny wiatr pogna
wypełznie też postać do węża podobna
oplecie świat mackami pradawnej besti
aż zniknie w gadzich łuskach przestwór niebieski
takoż i ziemia zatrzęsie się w posadach
z wulkanów popłynie żarząca się lawa
i płomienie spopielą lasy i niebo
demony wypełzną by dokończyć dzieło
potwory wyłażą z popękanej skorupy
i wreszcie nakopią wszystkim ludziom do dupy
Dodane przez mefisto35
dnia 11.05.2015 19:54 ˇ
13 Komentarzy ·
596 Czytań ·
|