Dziś opowiem o Wiedźminie
który w mrocznej tej krainie,
macha mieczem, grozę budzi,
rżnie potwory, czasem ludzi.
Ta opowieść miły brachu,
możesz zesrać się ze strachu,
taka będzie przeraźliwa,
przerwa - łyknę sobie piwa.
Jeńców nie brał, po co jeńcy,
wyją w mękach potępieńcy.
Geralt - bo tak się nazywał,
gnaty łamał, łby urywał.
Jeśli czytać umiesz brachu,
i odważnyś, nie znasz strachu,
miast gustować w tanim winie
poznaj prawdę o Wiedźminie.
Dodane przez bogdanPP
dnia 05.12.2014 06:36 ˇ
17 Komentarzy ·
801 Czytań ·
|