niebieskie migdały
i ideały
zieloność w głowie
z tego dla ciebie
się poskładałem
w czynie i w mowie
weszliśmy w zamęt
miłości na amen
w deszczowy dzień
zerwałem z płaszcza
tajemność świata
czy bałaś się?
kochałem bardziej
niż Szatan w pogardzie
ma ludzki świat
czytałem rozdziały
z księgi poznania
dobra i zła
nie wiem czy unieść
czy może uwieść
chcieliśmy się
gdy oderwany
od ziemi zostałem
zniknęłaś gdzieś
może masz męża
może masz dzieci
i zdrowy sen
może mnie kochasz
może nie znosisz
w każdy dzień
może przeklinasz
może wspominasz
dobrze mnie
może się snujesz
może chorujesz
lub nie ma cię
http://krzysztofrodak.wrzuta.pl/audio/8zwXKzuKQC2/piosenka_o_milosci_ktora_zostaje
Dodane przez rabi
dnia 15.09.2014 19:01 ˇ
9 Komentarzy ·
755 Czytań ·
|