Wiem, że nic nie wiem
oni też nie wiedzą
domyślają się
mogą to zrobić,ale nie chcą
to taka gra pozorów
świadome wprowadzenie przypadkowości
racjonalne,nierzeczywiste, piękne, inne
każdy z idących pod prąd
zatracił się
myślenie o przemijaniu -
jakże potrzebne
jak bardzo wartościowe
kto z nich błądzi?
Otworzył mu drzwi
było już późno
3 nad ranem
wykąpał się w oparach własnych wspomnień
to co go spotkało
było tym co przeżył
to co przeżył
nic nie było
gdzie ja jestem?
Nad ranem zjadł śniadanie
jedzenie bogów
opary absurdu
bolał go brzuch
z wrażenia
potem wyruszył w podróż do nikąd
Pytacie mnie czy nie jestem człowiekiem?
zbieram się do kupy
z wrażenia...
|