tempem riverdance
wchłaniamy kawałki asfaltu
wiem, że drzewa mijają nas bezpowrotnie
z zamyślenia wyrywa edkowa propozycja
'walnij se piwo to ci przejdzie'
zdobywam się na ponadludzką ripostę
skacząc na główkę do szamba
'czyś ty się z chujem na łby pozamieniał
nie jarzysz, debilu, że trzymam stery'
delikatne ciepło ulgi rozgrzewa tors
jak setka spiritus movens
żal mi się zrobiło tego mini-macho
dziewczyny z celtic spirits
niczym anioły biorą nas do nieba
włączam klimatyzację by przygotować
zapromilone powietrze na wniebowzięcie
clannad woła za nami broken pieces everywhere
ale tego już nie słyszymy
Dodane przez xlax
dnia 25.07.2013 20:25 ˇ
4 Komentarzy ·
398 Czytań ·
|