"czas podpowiada mi, bym się pożegnał, ale wiem, że mógłbym zwalczyć piekło" - Gabriel do Anny
cichy lot wyprzedza obłoki. bezpowrotnie
wbić się w siedmiowymiarową przestrzeń do
stanu pierwotnego krzyku. do trzewi potwora
opowiedz o zadymionej duszy, a dodam cię do listy
upadłych przyjaciół - twórców nowego horyzontu
pulsujących arterii ze stuprocentowym płynem
gdy myśl zwolna sięga gotyku - zadrżysz
przed stopniowym umieraniem. ustrzeż nas panie
niech szalony river dance spląta nam nogi
a z gardeł wyrwie się ryk tysiąca trąb
wyszykowany sterowiec dosięgnie inferno ...
nad wszystkim błękit zmienia się w purpurę
królewską drogą toczysz swój zwycięski rydwan
w pokłonach drzewa i ludzie, a może to
konwulsje strachu. zachować nadal ciepłą krew
wyprzedzając bezpowrotnie obłoki cichym lotem
inaczej zostaje burbon cygaro avantasia
Dodane przez xlax
dnia 05.06.2013 18:38 ˇ
6 Komentarzy ·
438 Czytań ·
|