przyroda zaczęła kiełkować - dołączyłem
i dałem się spłodzić do klubu
potomstwa niewyparzonych gąb
...............................................
niepohamowana gadatliwość niani obnażyła
tajemnice ptaków, co nie tylko są do latania
a zgrabne wiolonczelistki muszą nosić majtki
......................................................
wino mszalne sprawia, że chrystusowe
łapy nastawione są papilarnie i
łapczywie czekają na wszelkie erekcje
tłuste dupy przytwierdzone do stołków
dyszą kominami elektrociepłowni
dyrektorskie taczki wersja off-road
się ciągną aż hen po widnokrąg
pogrzebowe śluby urodzinowe rozwody
przebijanie się przez żywopłoty mlecze
szkło powiększające dna kusi w świat
lecz butelka do połowy już pusta
...................................................
zastanawia mnie, dlaczego nigdy nie mogę
dokończyć dyskusji z ponętną anestezjolog
...........................................................
'widzę kota z cheshire sterowanego laserem
przegląda dziury na panoramicznym zdjęciu
sztucznej szczęki myszki miki'
idée fixe zaczyna kiełkować - z tą przyrodą
nie jest tak do końca w porządku. nie
wyrwę się
Dodane przez xlax
dnia 21.04.2013 16:41 ˇ
6 Komentarzy ·
445 Czytań ·
|