chcesz mojego powrotu czy tylko uda-
jesz grasz śpisz żyjesz widzę całkiem
i nie tylko nie mamy o czym mówić
tym bardziej pisać tym niemniej minie
jeff zabrał mnie do swojego świata i odebrał
mowę; mówię mu : jeff oddaj mi język
nie dam rady rozmawiać na migi na niby
za kilka dni znikniesz i tak nie cierpię cię
otucho tak zatęsknię za mową za rzeką
był sobie bałwan miękki jak kołdra ja
nie chcę latań plus lapis lazuli wydr szlak
Dodane przez vigilante
dnia 04.04.2013 22:47 ˇ
1 Komentarzy ·
1049 Czytań ·
|