Judasz Iskariota,
zasl niy by taki zły jak
fandzoloł nasz farorzyczek.
Marta miała font łoleju
i nim posmarowała
stopy Jezusa.
Judasz jak to pieronie
widzioł i ryknoł.
Cza było tyn łolyj łopylić
za trzysta denarów
a piondze dać biydnym.
Jezus mu kidnoł.
"Zostaw ją zostawiła aby
mnie namaścić
na dzień
mojego pogrzebu"
Na drugi dzień
Jezus wonioł, a wonioł,
i porajtowoł na oślicy
do Jeruzalem
z gałęskom palmy.
I tak dzisioj nie
jedna góralka, górol
przeklinają
unia europejsko,
ze niy do podrzinać
gardeł barankom, by
krew wyleciała dla
"hosanna".
Lublin, 24 marca 2013 r. szpilowyhanik
Dodane przez Jan Majowski
dnia 28.03.2013 13:19 ˇ
2 Komentarzy ·
449 Czytań ·
|