mała wskazówka wspina się do pionu
zachwyca arabica w stylu almidecor
sprzed czasów rewolucyjnej kastracji
stolik nadstawia krochmalone uszy - wierzę
nie obsiądzie go gringo z che na tiszercie
że uda mi się doczekać upadku franka...
przynajmniej wierzę na słowo w pani biodra
fiord uśmiechniętych piersi pod sukienką
brakuje im tylko rytmów bueny visty
straż miejska skanuje edkowe papiery
dociekając pochodzenia jego gatunku
"było nie pić na widoku, baranie"
rozpiera miłe uczucie rozgoryczenia kawą
co to za piękny kraj gdzie po prostu
nie chce się doczekać wystawienia rachunku
buen día
Dodane przez xlax
dnia 27.03.2013 11:04 ˇ
1 Komentarzy ·
389 Czytań ·
|