nie zauważył faktu
że przeszła od różu do czerni
w którąś-tam rocznicę zaczęli
przemijanie
od czasów defloracji przybyło jej zmarszczek
(mówi, że to "kurze stópki") ba, cała ferma
a celulit rozgościł się w dole
on modli się do refluksów 'daj wypić, zgago!'
smętnie wertuje myśli w cieniu własnego IQ
mrucząc pod nosem
"listopad to niekochana kobieta
co narzeka narzeka narzeka"
[większość życia polega na patrzeniu
w niewłaściwym kierunku
pewnie powinienem był być teraz gdzieś indziej
delektuję się atmosferą ochronną czystej
zamiast sączyć wino za rogiem]
Dodane przez xlax
dnia 05.02.2013 22:23 ˇ
10 Komentarzy ·
425 Czytań ·
|