maksimum piętnaście papierosów dziennie
przygotuje umysł na nowinki o jakości życia
bo nic nie krępuje bardziej
niż przesiąknięte dymem ubrania
w których można wyglądać jak poukładany macho
albo - stosownie do płci
rozważna business women
przeciętny(a) uzależniony(a)
liczy na odosobniony przypadek
wie że jednostkę od tłumu
odróżnia chęć załatwienia fizjologicznej potrzeby
wygodnie i w ciszy
wtedy samokontrola nie prowadzi
do samobójczego obgryzania kolejnego paznokcia
i ocaleje chociaż jeden
(nawet mocno zażółcony)
ząb mądrości
Dodane przez Andrzej Kręty
dnia 20.07.2012 06:38 ˇ
10 Komentarzy ·
877 Czytań ·
|