Stan cywilny: w separacji.
Pan Łaskawca,
pozwala kobiecie być ładną
do tego z humorem i zaradną,
szczerą z sercem, bez ambicji
zbyt wygórowanych.
Na dodatek ma być zgrabna,
i na brzuszku nie mieć sadła.
On, ponieważ w separacji,
(o której to żona nie wie,
bo by była w słusznym gniewie)
nie zje nawet z nią kolacji
w żadnej drogiej restauracji.
Kino, spacer też odpada,
więc na wszystko jedna rada:
po cichutku, po kryjomu
spotkał by się u niej w domu.
Czeka na oferty.
Dodane przez Eulalia
dnia 27.11.2011 10:14 ˇ
6 Komentarzy ·
981 Czytań ·
|