Rozpuszczone pomarańcze słońca półksiężyce
rozpuszczone warkoczami spięte wstążką wrażeń
kroczę dumnie
ku trumnie
Szyfonowe szyfrowanie ludzkich pojęć
wyobrażam sobie ciebie jako rozłożyste coś
mające ogon z drugiej strony
Mężczyzno!
Zakodowany kodzie niekodzie prościzno
opuść moje ręce poddaj mnie
Zapomniałam że na świecie prawo jest zbyt proste
zapomniałam że potrafisz zgryźć orzech na mej brodzie
i zapomniałam na koniec świeżo że
rozpuszczone pomarańcze słońca półksiężyce
Dodane przez patrysia91
dnia 06.05.2011 14:18 ˇ
8 Komentarzy ·
823 Czytań ·
|