Świat jest w kształcie...
Przerwało mi kilku panów
I pań z tymi no wiecie
Takimi głosikami
A ja chciałem obwieścić
Wśród wystrzałów szampanów
I nowokształtny błyskiem po prostu dziś odchamić
A tak zamarłem chwilę
Butelkę dzierżąc w dłoni
Miałem na złość nie wypić
Lecz pić mi ktoś wtem wzbronił
Więc już musiałem łyknąć
I nagle ośmielony
I podchmielony trochę
Zabrzmiałem niczym forte
Z czarnych nut fortepianu
Świat jest tak prosty
Piękny zarazem
Że może być tylko w kształcie sześcianu
Dodane przez zemby
dnia 11.05.2007 21:28 ˇ
8 Komentarzy ·
758 Czytań ·
|