tak po prawdzie
Wojtek nigdy nie został strażakiem
pijany zamarzł
trzy zimy temu na przystanku
osiedlowy hiphop grzmi
metaforami heroicznego czynu
i wszystkie matki wyzamykały synów
po komórkach na narzędzia
Wojtek był gejem,
ale tylko trochę, żeby sąsiedzi
za bardzo nie szeptali
mimochodem składając kondolencje
gdzie dostanę chleb ze smalcem
którego smaku chyba
brakowało Wojtkowi
tamtej zimy
kłaniam się w pas
Pannie Prohibicji Umysłowej
Wojtek chciał jej dać w pysk
ale tu przecież kobiet się nie bije
Dodane przez rotfl2
dnia 07.05.2007 06:23 ˇ
13 Komentarzy ·
1008 Czytań ·
|