W pogoni za szczęściem
zatracasz się i błądzisz.
Codziennie wstajesz rano,
ubierasz się, wychodzisz
do pracy...
Ona Cię kocha, One równeż.
Trwają przy Tobie nieustannie,
lecz Ty ich nie dostrzegasz
lub dostrzec nie pragniesz.
Dryfujesz na krawędzi niezgody
z poczuciem braku spełnienia.
Brniesz przez życie samotnie,
jak czarna perła w oceanie
szaleństwa...
Ktoś szeptał Ci czasem do ucha
- Oni czekają wciąż!
Nie posłuchałeś, a dziś
żałujesz...
Dodane przez Snowboarder
dnia 04.05.2007 21:32 ˇ
7 Komentarzy ·
953 Czytań ·
|