halo? pragnę
porozmawiać z kawy zapachem
podkraść dwie krople i złożyć zamówienie na szesnastej klasie
to nic że się zdarza jakby chleb pachniał obszczaną ulicą
a woda też beszczelnie suszyła gardła
halo? łaknę czystego
nieba i zatkanej dwurury - inhalator i tak
jest już od dawna pusty
a to przecież takie proste umrzeć
halo?
dajcie mi tampon
a schowam go sobie głęboko i nikomu nie pokażę
poch-wa-lony- je-zu-s chry-s-tus
i pusta
nasiąknie i wciągnie, urośnie wraz z dopływem krwi
do mózgu
człon-ka pot-aj-em-nej liba-cji
ze szkoły pamiętam że
po sznurku do źródła
do- ra-na
do życia
halo?
Dodane przez Nibra
dnia 02.05.2007 20:41 ˇ
9 Komentarzy ·
903 Czytań ·
|