Słowa logiczne: słowa te moje.
Słowa szeptane razem. We dwoje.
Słowa rozkoszy: Słowa wprost z duszy.
Słowa, dla których świat się poruszy.
Słowa dla Ciebie: pełne miłości.
Słowa pisane, tak w samotności.
Słowa te cieple. Słowa rozgrzane.
Słowa magiczne, niczym poranek.
Słowa te wartkie. Bardzo kochane.
Słowa? Z natury swej, zakazane.
Słowa skąpane w letnim upale.
Słowa krzyczące:Kkochaj mnie! Ale?
Słowa spokojne i wyważone.
Słowa dla Ciebie tylko stworzone.
Słowa pchające się wciąż na usta!
Słowa strzegące: Wszak to rozpusta.
Słowa te wszystkie! Zbieram i taję.
Słowami tymi; siebie oddaję.
Słowa, dla wielu nic nie znaczące.
Słowa dla innych upajające.
Słowa niepełne. Słowa częściowe.
Słowa biegnące przez moja głowę.
Słowa te wszystkie kolekcjonuję.
W tych słowach Ciebie i siebie czuję.
Dodane przez wiercipieta
dnia 07.06.2010 19:22 ˇ
7 Komentarzy ·
799 Czytań ·
|