Tak sobie myśle o życiu
Po co człowiek sie męczy tak długo!!
Większość i tak jest nie szczęśliwa,
tylko udajemy że jest wszystko w porządku,
nie chcąc szukać lepszych rozwiązań.
Jesteśmy jak te gołąbki na antenie.
Niby szczęśliwe, ale to tylko gra - gra pozorów, udajemy tak na chwile na pokaz.
Chyba lepiej być samemu niż wychylać się z pośród czterech ścian.
Chociaż tutaj nie musimy udawać że co jest nie tak.
To nasz azyl.
Tylko tu możemy czuć się bezpieczni.
Nie obawiając się, że ktoś naruszy naszą prywatność..
Dodane przez pankaro
dnia 30.04.2010 02:44 ˇ
8 Komentarzy ·
870 Czytań ·
|