wiem
wiesz przecież i ty
że wszystko zostało
spisane
wiem dobrze że
teraz
było przepowiedziane
misja do spełnienia
umarli ale śniący
sens jasnej nadziei
niewiędnący
już nie umrę
raz umarłem
jedna śmierć
którą w proch
starłem
życie na zawsze
czy słyszysz
czy wiesz którędy
wszędzie
i wszędy
niech słońce zobaczy
twoje łzy bo z nimi
spłyną twoje lęki
w nich się odrodzimy
dostałem łzy i płomień
za darmo i za nic
chcesz podzielę go z tobą
dla mnie
dla nas
i dla nich
Dodane przez Roberto
dnia 10.07.2009 14:53 ˇ
5 Komentarzy ·
672 Czytań ·
|