jadę autobusem gotowy na wojnę, na wszystko.
głowę rozpieprza mi tłuste elektro.
za szybą bloki zmieniają się w deszcz,
moje ciało drga wypełnione trzaskami.
głowę rozpieprza mi tłuste elektro.
pasażerowie spływają między siedzenia,
moje ciało drga wypełnione trzaskami.
czuję jakbym miał w sobie lokomotywę.
pasażerowie spływają między siedzenia,
rytm perkusji podbija moje serce.
czuję jakbym miał w sobie lokomotywę,
która chce rozerwać mi pierś.
rytm perkusji podbija moje serce.
plemienne dźwięki układają się w bestię,
która chce rozerwać mi pierś.
w kabinie kierowca eksploduje znudzeniem.
plemienne dźwięki układają się w bestię,
za szybą bloki zmieniają się w deszcz,
w kabinie kierowca eksploduje znudzeniem.
jadę autobusem gotowy na wojnę, na wszystko.
Dodane przez Singer
dnia 27.03.2009 22:45 ˇ
7 Komentarzy ·
677 Czytań ·
|