z marketingowego punktu widzenia zazdrość jest tytułem
amerykańskiego filmu z punktu widzenia amerykańskiego
filmu ta sala jest pusta więc wyjdźmy na zewnątrz tu jest
za gorąco pozwól że zdejmę krawat i odprowadzę cię
do świeżo kupionego mieszkania zjemy kolację i porozmawiamy
o jutrzejszym śniegu może znajdzie się butelka może będę
mógł cię w nią wcisnąć takie fanaberie ty a wiesz że czasem
jesteś bezczelna? tak na przykład teraz gdy
patrzysz w prawo ale to ja cię obserwuję (nie na odwrót)
więc bez wątpienia patrzysz w lewo widzisz - takie
czary: Adam jest fragmentem własnej wyobraźni ale
to on (nie ona) rozumie tę zależność jak dystans między
szybą a wyobrażeniem widoku kultura dyrygowania
przecinakiem szkła i trudności wobec cierpkiego posmaku
herbaty? proszę się nie krępować czuć jak u siebie
w domu czyli gdzie? - tam na ścianie
wisi obraz na swoje podobieństwo i cudze przeinaczenie
ale to nie Joyce to słoik pełen jętek.
Dodane przez Tomaszek Halfka
dnia 12.03.2007 17:03 ˇ
15 Komentarzy ·
1387 Czytań ·
|