Oczy niebieskie albo zielone.
Nos nie za duży - taki akurat.
Usta namiętne. Ciepły uśmiech.
Spory intelekt i humoru fura.
Co najmniej metr siedemdziesiąt pięć
niechby miał,
budowy ciała najlepiej średniej.
Mile widziane okulary,
no i maniery odpowiednie.
Włosy na głowie - dobra rzecz,
mogą być nawet szpakowate.
Wiekiem zbliżony do mojego
( wolę mieć tylko jednego tatę).
Czuły, troskliwy, prawdomówny,
wierny i z zasadami.
Czasem rozmowny, czasem milczek.
Nieraz niech przyjdzie do domu z kwiatami.
Kumpel, przyjaciel i kochanek -
ktoś trochę ponadprzeciętny.
Czy jest wśród panów jeszcze taki
mężczyzna nie zajęty?
Dodane przez Ika
dnia 08.01.2009 18:03 ˇ
3 Komentarzy ·
724 Czytań ·
|