pijąc wino stajemy się bardziej metafizyczni
dwa wina są istotą esencjalnego egzystencjalizmu
pomroczność jasna
z puszki Pandory wysypało się na światło dzienne
nocne też /ktoś wynalazł freon/
wylazło robactwo
zamykam z rozmachem niech się zmrozi
wiem! fermentacja panaceum na zwidy
ileż korzyści
tablica Mendelejewa B K A C D Ca Fe Na
nie zdzierżę!
zaczynam tracić wzrok
zanurzam głowę w zimnej wodzie
czarna kawa
tlenuuuuuuu
sterczą sutki
Stop!
"zbyt wiele alkoholu działa odprężająco
mięśnie tracą sprawność
mogą się pojawić kłopoty z erekcją"
Dodane przez blondynka8
dnia 03.01.2009 23:48 ˇ
6 Komentarzy ·
763 Czytań ·
|