Kiedy idę drogą wśród zboczy
i jestem zmęczona ja i moje oczy
to szukam kogoś kto mnie zrozumie
kto mnie pokocha jak ja nie umiem
Wiem że przede mną wysoka góra
jednym skokiem wejść sie tam nie uda
że trzeba poczekać cierpliwie w miłości
pokonać siebie i swoje słabości
pokazał mi Przyjaciel cieniutką ścieżkę
na sam szczyt góry i dalej jeszcze
tylko czy moja droga nie jest wygodna
wszyscy tam idą szeroka jest i modna
cieniutka jednak po cichu prosi
choć do mnie dziecko by cie ugościć
Dodane przez Ola90
dnia 14.11.2008 21:20 ˇ
9 Komentarzy ·
718 Czytań ·
|