Gdzie jesteś Boże ja Ciebie szukam
Czy Ty mnie słuchasz czy wiesz co ja czuje
Dlaczego milczysz kiedy Twoja nauka
Jest mi potrzebna gdy z losem obcuje
Ja nie wiem czy proszę czy Ci opowiadam
Może powierzam najskrytsze marzenie
Ja się przed Tobą Panie nie spowiadam
Pragnę byś poczuł mej duszy istnienie
I ogarnął umysł mocno poplątany
Nadał słabościom innego znaczenia
Ty będziesz Panie wciąż poszukiwany
Bo jesteś wyrocznią dla mego sumienia
Dodane przez Irekar
dnia 04.07.2008 06:23 ˇ
12 Komentarzy ·
804 Czytań ·
|