nie każ mi tonąć w kolorach
wyjmij mnie ze zmysłów
postaw obok
i pozwól przeczekać
nie każ mi pływać w brudnej szarości
najcięższym kolorze bo codziennym
nie każ mi patrzeć na czerwony
wycieranym o ludzkie rękawy grzechu
nie każ mi wycierać ran zielonym
nadzieja matka głupich
nie każ mi patrzeć na niebieski
przyziemnie nie wiedząc co tracę
nie każ mi patrzeć na biel
czystość łatwo ubrudzić
nie każ mi patrzeć na czerń
nie rozrywaj serca otchłanią
to ja pójdę
bezbarwnie łatwiej
Dodane przez Aparatka
dnia 04.06.2008 22:03 ˇ
7 Komentarzy ·
756 Czytań ·
|