Autor |
RE: Związek Literatów Polskich |
Koziorowska
Użytkownik
Miejscowość: Olsztyn
Data rejestracji: 26.11.18 |
Dodane dnia 27.12.2023 07:09 |
|
|
Dziękuję wszystkim serdecznie!
Przyjęta do Związku Literatów Polskich. |
|
Autor |
silva
Użytkownik
Miejscowość: Ostrołęka
Data rejestracji: 20.09.13 |
Dodane dnia 24.12.2023 11:15 |
|
|
Gratuluję młodej członkini, o ile wiem, tam właśnie potrzeba nowych, prężnych, aktywnych, zatem życzę powodzenia i wnoszenia świeżości oraz odkrywczych pomysłów do działań grupowych. Pozdrawiam. |
|
Autor |
RE: Serdecznie Panią witam |
zalesianin1
Użytkownik
Miejscowość: Zalesie Górne
Data rejestracji: 07.02.10 |
Dodane dnia 24.12.2023 10:09 |
|
|
Cieszę się, że Pani z nami. Gratuluję.
W Związku są ludzie, mający z nim związek i ludzie "bez związku". Proszę trzymać z pierwszymi.
Może Pani wiele dobrego zrobić - wtedy będzie Pani dobrze. Mnie tak właśnie tam jest!
Ta przynależność nobilituje. Uświadamia poczucie wartości własnej i twórczej. Taki jest sens bycia w Grupie.
Inna przynależność - inaczej definiowana - to wypaczanie idei i ... tu dam sobie spokój.
Życzę Pani Dobra i Piękna. Nikt nie ma prawa pozbawiać Pani tego. Żadną miarą!!! |
|
Autor |
Kazimiera Szczykutowicz
Użytkownik
Miejscowość: Kielce
Data rejestracji: 06.04.14 |
Dodane dnia 22.12.2023 03:53 |
|
|
Też gratuluję.
Ja należę od 2012 roku. Jednak ta przynależność nic we mnie nie zmieniła. Śmiem stwierdzić, że poza składką obowiązkową działalność tegoż związku nie jest zbyt widoczna, ani nie jest doceniana przez władze. Jakiekolwiek dotacje są związane z górą papierów i formalności. A jeśli chodzi o jakiekolwiek pieniądze, to trzeba mieć własne, bo inaczej nie powstanie żadna książka. Jedynym profitem jest spotykanie ludzi o podobnych zainteresowaniach. No, ale jeśli Pani tak się cieszy z tej przynależności, to może jest impuls, że literaci będą bardziej doceniani. WESOŁYCH ŚWIĄT |
|
Autor |
RokGemino
Użytkownik
Data rejestracji: 20.07.11 |
Dodane dnia 21.12.2023 12:16 |
|
|
gratuluję wejścia pomiędzy zacnych. dalszych sukcesów na niwie twórczej życzę takoż.
pozdrawiam.
no i świątecznych świąt. |
|
Autor |
Związek Literatów Polskich |
Koziorowska
Użytkownik
Miejscowość: Olsztyn
Data rejestracji: 26.11.18 |
Dodane dnia 17.12.2023 17:13 |
|
|
Witam!
Cóż... Pragnę się pochwalić, iż zostałam przyjęta do Związku Literatów Polskich. Ot... to tyle. :)
Pozdrawiam,
Kasia Koziorowska |
|